miercuri, 1 decembrie 2010

Pompa hidraulica basculare

Pompa hidraulica dubla macara camion sau basculare. Pompa hidraulica basculare t iveco man daf scania unimog.

Vand pompa hidraulica de basculare,cu flansa trei suruburi. Piese - Accesorii Utilitare – Camioane. Pompa de Basculare 1bari electrica 12v pt Iveco Ford.

Vand pompa hidraulica de basculare,Volvo,Man,Iveco. Pompa basculare cu roti dintate -PRODUS NOU 15lei Vand Pompa hidraulica basculare cu roti dintate. Comercializam kit hidraulic complet, electropompa, pompa de basculare pentru basculante mici.


Sistem de basculare electric destinat autoutilitarelor 3. Pompa hidraulica basculare de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Sisteme hidraulice srl ofera solutii tehnice complete şi service specializat. In oferta gasiti kit basculare, sistem basculare, pompa basculare. Pompa hidraulica de la Sisteme Hidraulice Srl. Pompa de basculare 12v de forta ridica 5To lejer.


Echipamente Hidraulice de Basculare complete de la priza de putere pana la cupla rapida! ATENTIE DOAR POMPA FARA PISTON ,PISTONUL SA VANDUT pompa hidraulica electrica a fost luat de pe o basculanta pe parti MODEL SCATOLLINI . Pompa hidraulica de basculare cu roti dintate de 61cmc. Pompa hidraulica de basculare cu roti dintate. Pompa hidraulica cu roti dintate Parker 7029120007.


Pompa hidraulica de basculare tone MEILLER - 13Lei, Piese Auto, Alte piese auto.