luni, 6 decembrie 2010

Pensiunea mai sibiu contact

Pensiunea noastra se afla intr-un decor superb, la poalele Muntilor Cindrel,. TV (programe) - cablu, telefon, minibar, acces internet wireless, acces .

Pension Mai este o pensiune situată la km de orașul Sibiu, pe drumul către Păltiniș, stațiunea aflată la cea mai mare altitudine. Contact direct cu proprietarul, preturi mici.


Pensiunea Mai este situata la Km de Sibiu, pe drumul care duce la Paltinis.

Pensiunea MAI Păltiniș - Descriere - C A R T A. Pensiunea dispune de camere duble si single si un apartament dotate cu baie proprie cu . Pensiunea Mai este situata la km de Sibiu, pe drumul care duce la Paltinis, cea mai. Cazare in Pensiunea Mai Valea Stezii,Sibiu Cazare in Sibiu la cele mai mici preturi. Contact ::Pensiunea Mai Valea Stezii,Sibiu Cazare in Sibiu la cele mai mici preturi.


Pensiunea MAI este situata la jumatatea drumului ce duce spre Paltinis la km distanta de. TV, minibar, conexiune internet wireless si balcon. Pensiunea MAI Rasinari Marginimea Sibiului Romania Pensiunea Mai este situata la km de Sibiu, pe drumul spre Paltinis, cea mai inalta statiune din . Pensiunea Mai, Sibiu: See traveler reviews, candid photos, and great deals for Pensiunea Mai, ranked #of hotels in Sibiu and rated 3. Perla Paltinisului, PENSIUNE si RESTAURANT in Paltinis, CAZARE in judetul Sibiu - Marginimea Sibiului.