luni, 6 septembrie 2010

Folie cu bule de aer aluminizata

Folie cu bule de aer mari, laminata cu folie de Poly Aluminiu, produsul se prezinta sub forma de rola cu latimea de . Izolatia reflectiva este fabricata din folii de aluminiu laminate pe folie cu bule de aer uscat. Rezistenţa la fluxul de caldura depinde de directia fluxului termic.

Este o izolatie reflectiva cu un procent de reflexie a caldurii de. O membrana cu folie de aluminiu in doua straturi, separate de o folie cu bule de aer, care are proprietatea de a respinge caldura inapoi in partea din care vine.


Inatech Concept, producator folie cu bule de aer si polietilena. Air Flex, Producator de ambalaje industriale, folie cu bule, folie stretch, banda adeziva, folie piscina, folie polietilena expandata, ambalaje carton, profile .

Izolatie reflectiva si folie cu bule aluminizata. Izolatia reflectiva este fabricata de Air Flex din folii de aluminiu laminate pe folie cu bule de aer uscat.


Inatech Concept producator si distribuitor folie cu bule de aer pentru protectia. Folie cu bule de aer mici, laminata cu folie de Poly Aluminiu, produsul se . Casa si gradina Materiale constructii si amenajari.