vineri, 24 septembrie 2010

Mam bricolaj masa extensibila

Mecanism pentru masa plianta,extensibila. Masa multifunctionala poate functiona ca măsuță de cafea 900x800xh4sau masa dinning de 1800x800xh7mm sau 1800x800xh420.


Masa plianta cu dimensiuni 1920x960mm si inaltime de 800mm.

Este confectionata din pal de 18mm grosime si exte prevazuta cu rotile. Masa de cafea si masa de dining in acelasi timp. V-ati gandit ca o micuta masa de cafea se poate transforma, din.

Masa extensibila este un obiect de mobilier important atunci cand ne. Buna ziua, sistemul de extensie il gasiti in magazinele MAM Bricolaj in . Masa multifunctionala - masa minune 2in- Webshop MAM Bricolaj.


De vorba cu Cristian - de data aceasta despre cum se face o masa extensibila.

MAM Bricolaj este un magazin bricolaj cu un concept unic: un. Masa extensibila este un obiect de mobilier important atunci cand ne dorim sa optimizam . Masa dreptunghiulara extensibila cu margini rotunjite. Masa dreptunghiulara extensibila cires 105x68x77. LEROY MERLIN este magazinul care-ti ofera produse pentru bricolaj, constructii, decoratiuni si gradinarit la cele mai mici preturi.


Prelungire Masa KG -dimensiune : 2mm. Le gasesti in magazinele de bricolaj la pretul de lei bucata. Am luat usi wenge ai m-am gandit la mobilier wenge si crem.