miercuri, 29 septembrie 2010

Forumul electronistilor

Discutii despre electronica, reparatii, cnc si alte hobby-uri. Cel mai mare forum de electronica din Romania.


Forumul electronistilor, electronica si discutii despre electronica, defecte, reparatii, scheme electronice, documentatii, vizitati forumul electronistilor.

Forumul electronistilor, discutii despre electronica , reparatii,televiz. Acest site a fost suspendat din lipsa de activitate.


Pentru informatii referitoare la ETTI va rugam vizitati: Grupul Electronistilor - Referate la greu . Dacă aveţi un articol şi doriţi să apară în paginile portalului web atunci.

Găsi versuri ale de Forumul electronistilor-Annihilator pe Songaah. Descriere: Este noua adresa a Forumului electronisitlor din . Edited by MOD - fara reclama in semnatura! Warbird nelimitat de jocuri arcade gratuit pentru Android.


D luptă WWsimulator de zbor una de joc cele mai realiste și intensivă a acestui gen de . Cel mai bun forum despre electronica, electroenergetica, automatica, tutoriale diverse, consultanta, . Recomandari pentru folosirea eficienta a forumului. Posts Topics, Last post by admin in Re: Dzabonare on November 04 . Forumul electronistilor, discutii despre electronica pentru incepatori sau avanasti, defecte, noutati, scheme, documentatii, Un forum dedicat electronistilor .

Comunitatea electronistilor, radioamatoristilor si hobby-stilor din Romania. Societatea Romana a Radioamatorilor; Forum radioamator; Clubul YO3KSR.


Userul lenesu de pe forumul electronistilor a prezentat schema redesenata:. Userul Putz, tot de pe forumul electronistilor mi-a trimis o poza cu module de . Intra aici pe forumul electronistilor la sectiunea electronica audio si sigur ai . Forumul electronistilor, electronica pentru incepatori si avansati electronica, audio, automatizari, cnc, scheme, televizoare, boxe, difuzo . Cel mai mare forum de electronica din Roma.