miercuri, 8 septembrie 2010

Flori de primavara

FLORI DE PRIMAVARA - Botanica document online, dezbatere in articol scris. Română: Ştefan Luchian - Flori de primăvară (brânduşe, clopoţei galbeni, narcise albe şi garoafe roşii), 30x5cm; ulei pe pânză lipită pe carton, semnat . Ghiocelul (Galanthus L.; din limba greaca: gala - lapte, anthos - floare) este un.

Amaryllidaceae, plante care înfloresc printre primele la începutul primăverii. Rușcuța de primăvară (Adonis vernalis - L.) este o plantă erbacee perenă din.


Primăvara este unul din cele patru anotimpuri ale zonei temperate, marcând tranziția de la iarnă spre vară. Din punct de vedere astronomic, marcarea .

Anemonele sunt plante erbacee, perene cu frunze radicale și cu flori mari, asemănătoare macului, de diferite culori, care înfloresc de obicei primăvara. Prima floare a vestirii primaverii este floarea de podbal, floare care apare inaintea frunzelor, apoi este urmata de ghiocei, toporasi si branduse . Primavara este in toi, iar acesta este sezonul de a-ti reimprospata gradina, dupa iarna rece.


Pentru a arata tuturor ca primavara a venit, ai nevoie de cele mai frumoase flori, care sa iti acapereze.