vineri, 10 septembrie 2010

Neon led dedeman

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria TUBURI CU LED. Preturi pentru TUBURI CU LED de la 2lei.

La Dedeman puteti alege oricare din cele 2produse din categoria LED. Tub LED 18W 6000K 120cm Lohuis la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria TUBURI CU LED.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria TUBURI FLUORESCENTE. Gama completa de Tuburi neon cu LED Tsi T5.


Noul Tub Neon LED consuma 9W, 18W sau 22W ! Tuburi cu LED cu economie de pana la fata de tuburile clasice - noua generatie de tuburi cu LED este solutia ideala pentru iluminatul casnic si cel . Modul de montaj si functionare pentru Corpurile de neon reglabile TG. Corp neon 1x14W TIPcu cleme metalice empty.


Soluții de iluminat led: Benzi LE Becuri cu LE Proiectoare cu LE Tuburi cu LE Spoturi LE LED Creșterea Plantelor,Iluminat Stradal LE Surse . Bec LED HEPOL ECOLINE, forma lumanare fantezie, E1 5W, 300ore, lumina. Bec LED LOHUIS ECOLINE, forma glob, E2 12W, 200ore, lumina rece.


PMMA satinat Aparat echipat cu LED -uri cu lumină alb neutru,. Neoane cu leduri - Neoanele cu LED sunt incomparabil superioare. SPOT CU LEDURI la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Către segmentul iluminatului cu LED ne-am orientat ca să putem creşte în continuare. Compania a realizat sistemele de iluminat cu LED pentru Dedeman, .