vineri, 10 septembrie 2010

Pistoale de impact electrice

Unelte - Scule - Feronerie Scule electrice. Pistol impact electric 12V - Mannesmann 017- Pistol electric pentru insuru.

Producator: Dewalt Model: DCF899PDescriere Masina de insurubat cu impact si acumulator DCF899P2-QW face parte din categoria de scule electrice cu . Alege-ti acum produsul favorit dintre pistoalele de impact marca DeWalt! Pistol de impact Milwaukee MCIW12-202C . Pistol impact - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Descriere: Pistol de impact electric Volt cu tubulare de 1 1 si mm. Detalii: - pentru desfacerea si strangerea prezoanelor de . Pistol pneumatic mecanica Pin-less, putere maximă de percuție 3800Nm, debit de.


Pistol de impact pe benzină 1700Nm, trepte de putere, rezervor . Pistol de impact electric RAIDER are echilibrare foarte bună pentru o mnuire şi manevrabilitate optimă. GZt This is an impact wrench that i picked up from harbor freight.


Pistol impact electric 12V - Mannesmann 017Produs Nou cu factura si garantie ani. Pistol electric pentru insurubat si desfacut piulitele la roata - Conector . Masini de insurubat cu impact BOSCH, MAKITA, METABO.

Preturi, promotii, date tehnice, imagini produse. Se asigura service in garantie si postgarantie. Pistol electric de impact 400Nm RAIDER EIW02. Pistol electric de impact din gama hobby RAIDER.


Ai uitat de putere, un pistol de infiletat pneumatic bate la fund multe scule electrice scumpe. Ca si scule,biax,set vopsit,spalat,grunduit,cheie impact noua .