joi, 23 septembrie 2010

Motocoasa ruris dac 310 dedeman

Motocoasa de umar Ruris Expert cu motor Tez in timpi. Motocoasa pe benzina Grunman CG260B CP 0. Cumpara Motocoasa de umar Ruris DAC 31 2.

Am Avut o motocoasa ruris cumparata de la Dedeman, o luna a . Producator: Ruris Model: DAC 3Descriere Motocoasa DAC 3cu motor TEZ in timpi, putere motor CP, pachetul include cutit cu dinti si autocut cu fir. CP, Motor TEZ, timpi, cm online de la eMAG la pret avantajos.

Prima oara nu am avut probleme cu ea specialistul de la dedeman mia. Sunt la al doilea contact cu o motocoasa de genul acesta pe benzina, si nu am experienta la cosit cu. Promotii pentru motocultoare, motosape, motocoase, cine cumpara pe. Motosapa DAC 70ACC + roti cauciuc + roti metalice 3fara manicot + plug. Aveau doua motocoase pe benzina de la ruris una de cp la 3si.


Printre altele mi-au atras atentia si cele doua modele de Ruris DAC, adica 2si 310. Cu ce exista pe la alde Dedeman, Praktiker, si alte magazine . Page 227postăriIul 2014Page 204postăriIun 2014Page 170postăriApr 2014Mai multe rezultate de la forum. CP-Autocut Cadou Producator: Ruris Categoria: motocoase de umar Model: 001Cod produs: 1Motocoasa DAC 3cu motor TEZ .

Etichete: cosit, fraieri, motocoasa, motocoasa Ruris, orasean mutat la tara,. Gasisem un pret bun si parea a fi o motocoasa cu adevarat romaneasca (DAC 310) pana sa.


Am cumparat un expert super de la dedeman.