miercuri, 15 septembrie 2010

Locuri de munca spalat vase

Angajam femeie la spalat vase si ospatar in Coresi. ANUNTURI LOCURI DE MUNCA - femeie la vase. Vase Joburi disponibile in București pe Indeed. Va spala vase si eventual va ajuta la prepararea salatelor. Publica anununturi pe publicu oferte de locuri de munca in tara si stranatate.


OLD HOUSE PUB Angajeaza bucatar, ajutor bucatar , femeie pentru curatenie si spalat vase. Locuri de munca Bucureşti Femeie spalat vase.

Ofer locuri de munca la curatenie in hoteluri din aeroport heathrow plata saptamanal 7. Caut de munca la curățenie nu în hotel sau la spălat vase. Oferim locuri de munca pe baza de contract la spalat vase,curatenie in hoteluri si munca in depozite!


Angajam ajutori bucatar si personal pentru spalat vase la Euphoria Biergarten si Fabrica de Bere Ursus. Seriozitate, corectitudine, disponibilitate . Am spălat vase luni apoi m-au avansat la schimbat feţele de masă,.


Tag-uri: loc de munca, joburi, joburi sezoniere, locuri de munca, . Personal curatenie Femeie de serviciu Ospatar Vase de croazier EUR Pe lun. Aici gasesti cele mai recente locuri de munca - spalat vase part time.

Jobul potrivit - spalat vase part time te asteapta astazi pe Bestjobs. Caut de munca spalat vase restaurant, cafenea in zonele: Watfor Stanmore, Edgeware, Kingsbury si in zonele din apropiere. Doua locuri de munca in Anglia ca spalator de vase cu 1lire pe saptamana. Romania, preluate de pe cele mai importante site-uri de locuri de munca.


Tema site-ului este Jobbissimo - Locuri de munca in femeie spalat vase - Romania.