joi, 30 septembrie 2010

Aparat sudura tig mma

Aparat de sudura MMA si TIG, compact, eficient si cu arc de sudare stabil. Aparate de sudura, Invertor sudura, Aparate sudura Profesionale VELT.

Unelte - Scule - Feronerie Scule electrice. Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse. Aparat sudura TIG MMA 1INVERTOR MAFCOM 29.

Aparat de sudura tip invertor 2Amp MMA-TIG RD-IWRaider. Aparate de sudura TIG profesionale de ultima ora. Cumpara acum cele mai bune scule pentru casa ta de pe DETOP. Aparate de sudura tip TIG-WIG disponibile in oferta magazinului nostru de scule si unelte.


Producator: ProWELD Model: HP-250L Descriere Aparat de sudura MMA si TIG, compact, eficient si cu arc de sudare stabil. Producator: TELWIN Model: Technology 216HD Descriere Generatia noua de aparate de sudura tip invertor, model 20pentru sudura MMA si TIG.


Va putem oferi o gama variata de invertoare de sudare MMA si WIG monofazate si trifazate: NOU: Aparat MMA sudare el. Noul aparat marca MOST pentru sudura TIG a aluminiului.


Pentru sudura TIG a oţelului, inoxului, . Aparat de sudura profesional marca Velt MIG MAG. Proweld HP-180L este un aparat de sudura cu tehnologie invertor de ultima generatie, . Metcon Instal SRL ofera o gama completa de aparate de sudura TIG WIG AC DC, aparate de sudura profesionale, aparate de sudura aluminiu si aparate de .