vineri, 17 septembrie 2010

Cheie pneumatica cu impact

Cheie pneumatică cu impact profesională pentru service-uri, benzinării. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.

Maner confortabil ce asigura o perfecta izolare la temperaturi scazute si . CHEIE PNEUMATICA 2600NM YT-09la numai 725. Cheie cu impact pneumatica Rodcraft 2407.

Cheie cu impact pneumatica, 1715-24Nm, 9. Cod Unic 24Producator RODCRAFT Cuplu 17Cuplu . Cheie impact - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Alege din oferte pentru cheie pneumatica impact. Cheie pneumatica impact - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Cheie pneumatica cu impact Chicago Pneumatic CP77cu prindere de tip pistol, pentru lucru intens.


Este unealta perfecta pentru repararea vehiculelor . Compresoare, Unelte pneumatice, Hidraulica. Oferte pentru cheie pneumatica cu impact la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto.


Cumpără cheie pneumatica cu impact de la unul din magazinele noastre. Magazin online de Scule pneumatice si Chei cu impact la cele mai bune preturi.


Utilizare: ateliere de lucru, asamblare si inginerie mecanică. Avantaje: – Carcasa robusta cu maner ergonomic – Funcționarea . Pistol de impact pe benzină 1700Nm JHC-96106.


Pistol de impact pe benzină 1700Nm, trepte de putere, rezervor combustibil 1l.