luni, 13 septembrie 2010

Setare temperatura frigider

Temperatura frigider - posted in Electrocasnice: Cum poti seta termostatul de la frigider ? Mai jos vei gasi cateva sfaturi despre cum sa ajustezi corect temperatura frigiderului petnru a te bucura cat mai mult de mancarurile tale . Stiri si informatii despre reglare temperatura frigider.

Informatii, articole, poze si video despre reglare temperatura frigider. Temperatura încăperii în care este amplasat frigiderul nu corespunde indicaţiilor din manual. Dacă nu va fi folosit o perioadă mai lungă, frigiderul trebuie scos din priză.


Pericol de incendiu în cazul deteriorării.

Am tinut frigider afara, in functionare, cum e acum temperatura 2-3C Noaptea 12-15C ziua mi-au inghetat toate in el, desi era la aceeasi setare . Este profitabil să înlocuiţi frigiderul mai vechi de zece ani – deja a cheltuit mai mult. Temperaturile recomandate pentru frigider sunt +gr, iar pentru congelator –19gr. Se aude un semnal sonor scurt ori de câte ori apăsaţi un . In acelasi timp, cele mai multe frigidere au si manuale ce recomanda setarea termostatului dar aceste setari nu ofera intotdeauna temperatura .