marți, 14 septembrie 2010

Desen planeta pamant

Am gasit planse de colorat cu planeta Pamant asa cum este ea in. GIF; planetele sistemului solar fise colorat. Planeta PAMANT Emanuel_bura Galerie Desenatori.


Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene. Download Imagini de Colorat - Pamantul, Planeta Albastra.


Planeta Pământ (numită și Terra sau „Planeta albastră”) este a treia planetă după distanța față de Soare și a cincea ca mărime în sistemul solar. Copiii care indragesc desenul, natura,biologia si geografia, s-au intrecut in realizarea unor desene ecologice cu tema Salvati planeta Pamant.

Pentru ca Pământul să susțină viața oamenilor, câțiva factori trebuie să fie aliniati perfect. Având o vârstă estimată de miliarde de ani, pământul este acoperit în . Este declaratia lui James Hansen, unul dintre cei mai recunoscuti oameni de stiinta, care a facut predictii despre viitorul planetei.


Da viata acestor desene colorandu-le cu cele mai vii culori. Tot ce se află pe faţa pământului se transformă necontenit, fiindcă Pământul e. Simbolurile folosite pentru Ziua Pământului: o imagine sau un desen al planetei Pământ; un copac, o floare sau frunze care reprezintă . Pământul este o planetă extrem de mică, într-un vast univers.


Universul este format din miliarde de stele şi planete şi uriaşi nori de gaz, toate . Pământul să fie o planetă vie pentru noi şi generaţiile viitoare, iar RFI . Coplesit de interventia noastra brutala, Pamantul plange, iar urmele suferintei sale se vad la tot pasul. Planeta Pamant - Planeta Pamant este in pericol.


Planeta Pamant - desen realizat de Marina.