miercuri, 22 septembrie 2010

Motocoasa profesionala

Unul dintre aceste produse te va ajuta cu siguranta la lucrul in curte si gradina. Alege o motocoasa profesionala si afla totul despre acest utilaj de umar!


Cum distingem motocoasa in functie de nevoile noastre?

Criteriile de departajare tin de puterea motorului si diametrul . De la motocoasa uşoară STIHL FS 3până la puternicul utilaj de rărit STIHL FS 5- pentru motocoasele STIHL din gama profesională se oferă o multitudine . Pe langa faptul ca este un dispozitiv produs de un fabricant cu renume in domeniul uneltelor pentru gradinarit, aceasta motocoasa semi-profesionala ofera . Aici gasiti toata gama de motocoase (motocositoare) Makita pentru orice tip de aplicatie profesionala sau pentru casa si gradina (hobby), de diverse dimensiuni .

Producator: Makita Model: DBC33Caracteristici Motocoasa heavy-duty pentru utilizare profesionala; Motor robust si durabil cu cuplu si performante de taiere . Motocoasa STIHL magazine, preturi, oferte. Comparati preturile magazinelor online la Motocoase STIHL gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin . Motocoasa profesionala de la distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo.