marți, 14 septembrie 2010

Stingatoare p6 pret

Stingatorul Peste incarcat cu pulbere tip ABC si are o greutate a incarcaturii de kg. Jetul stingatorului Pare o lungime de m si se descarca in secunde.


Stingator tip P- ideal pentru birouri, case, tiruri, camioane.

Destinatia produsului: Stingatorul portativ presurizat permanent incarcat cu kg pulbere, P este . Stingator pde la distribuitori, prestatori servicii, importatori directi prezenti pe Bizoo. Stingator portativ presurizat avand ca agent de stingere pulberea. Capacitatea agentului de stingere este de kg,sunt .

Preturi pentru STINGATOARE de la lei. Stingator portativ presurizat permanent cu pulbere ABC. Stingator TIP P- Stingatoare Cu Pulbere (tip P) - Stingatoare. Stingatorul portativ Pfunctioneaza in pozitie verticala, conform . Stingatorul P( stingator cu pulbere P) se utilizeaza la stingerea inceputurilor de .

Stingator Ppresurizat permanent cu pulbere 6kg cu suport inclus si garantie ani. Stingator 6kg automat de stingere cu pulbere ABC cu suport inclus si garantie ani. Produsul zilei Super pret ++ Vandut ++Vizitat. Ca si avizari suplimentare toate stingatoarele au viza ANR iar Psi Pviza RAR.


Substantele de stingere folosite sunt pulberile tip Centrimax ABC – Anglia, . Utilizarile stingatoarelor cu pulbere variaza si in functie de marimea acestora. Stingator cu pulbere, portabil, 6kg, model P6.


In momentul in care solicitati pretul si cantitatea vi se vor comunica conditiile de livrare. STINGATOR PORTATIV PRESURIZAT PERMANENT CU PULBERE ABC P6. Stingatorul portativ presurizat permanent incarcat . Stingatoare, echipamente protectia muncii, consultanta protectia muncii. Echipamente PSI stingatoare extinctoare- Stingator P6. Pret Stingator portabil presurizat cu pulbere - Stingator Plei+TVA. OFERTA STINGATOARE P- EUROSTING SC EUROSTING AAW INDUSTRY SRL.


PRET PROMOTIONAL DE NUMAI 5RON + TVA. StingatoareStingatoare cu pulbere (tip P)Stingator cu pulbere tip P6. Pentru cantitati mai mari preturile sunt negociabile.


Inchiriere stingator incendiu - P pulbere.