luni, 27 septembrie 2010

Tablouri vechi cu isus

Tablou Sfantul Iosif cu Pruncul Isus pictura ulei pe panza 95X77. Tablou Maria,Iosif si pruncul Isus,dimensiuni 42×3vechi . Alege din 3oferte pentru tablouri vechi.

Tablouri vechi - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Tablouri religioase : Vanzare tablouri sau doar cu titlu de prezentare.


Tablou Vechi Pictura Semnata Iisus Hristos 19Rama, Antic Shop este un magazin online de Antichitati cu obiecte Antice valoroase de colectie vechi. Tablou cu Isus vechi de ani, Antic Shop este un magazin online de Antichitati cu obiecte Antice valoroase de colectie vechi.

ZBURATOARE stranii care apar in tablouri vechi de sute de ani. Faptul că acest al treilea tablou se termină pe împlinirea unei profeţii –„Ca să se. Isus îi mustră pe Iacov şi pe Ioan – fiii tunetului– pentru că voiesc să ceară foc din cer.


Ultimul tablou (10:25-37) nu prezintă un sat de samariteni răuvoitori, ci un învăţător al Legii. Cele vechi s-au dus: iată că toate lucrurile s-au făcut noi. Expertii au declarat ca ar putea fi vorba de cea mai veche imagine a lui Isus Hristos descoperita vreodata in lume. Maica Domnului este reprezentată frontal și ține pe pruncul Iisus.


Razele X arată straturile mai vechi de vopsea, iar vederea în infraroşu scoate la. Un tablou ce îl reprezintă pe Iisus ca Salvator Mundi, .

Este vorba de două icoane, o pictură dedicată familiei Ceauşescu şi un tablou al unui pictor italian din secolul al XV-lea, obiecte artistice care . Capitolele i sunt compuse din câteva tablouri, focalizate pe îndoiala ce s-a înripat. Parca-i vad pe Isus si Maria venind intr-un OZN.


Isus a împlinit tiparul vechi-testamental al acelui Proroc ca Moise şi de aceea El este . Irina se nevoieşte „a o purta în slujba lui Isus şi a fericitei lui maice. Doamnă-a-lumii, „convoiuri de pricinaşi” cu „straiuri .