luni, 20 septembrie 2010

Proiectoare stradale cu led

Cele mai noi tehnologii in domeniul LED - Iluminat Stradal LED cu economie de energie de pana la 4, durata de viata de 50. Acasă CORPURI DE ILUMINAT CU LEDLAMPI STRADALE CU LED.


Comanda Ieftin si Rapi la preturi avantajoase, iluminat stradal led de la LED Zone!

Lampa LED Iluminat Stradal 30W Power Led. FOTON SP II- proiectoare de iluminat stradal cu LE de mici dimensiuni si puteri reduse.


Modele de Lampa Stradala cu LED de 28W, 30W, 42W, 50W, 56W, 70W, 84W, 98W, 100W, 112W, 120W! Piese de schimb si componente LED pentru Proiectoare LED sau Lampi stradale LED.


Iluminat Stradal LED - reduce costurile energiei cu pana la fata de lampile HID. Iluminat stradal cu lampi cu LE proiectoare cu LED de mare putere, cea mai eficienta si economica tehnologie.


Soluțiile de iluminat LED de la ELBA au capacitatea de a îmbunătăți. Aplicaţii: sisteme de iluminat stradal şi rezidențial independente cu panouri fotovoltaice.


Descriere: carcasa proiectorului din tablă de oțel, sticlă securizată termic . Produse care asigură un iluminat stradal eficient, cu un design contemporan ce. Comanda Online PROIECTOARE CU LED STRADALE de pe LedOne la Cel Mai Ieftin Pret! PROIECTOARE CU LED STRADALE ieftine de la LedOne.


Proiectorul stradal 120W 230V se preteaza iluminatului stradal de calitate cu led osram fabricate in Romania.

Produs : Proiectoare cu LED - Proiector reincarcabil cu LED. Produs : lampa stradala fotovoltaica - SW-SIL-30-01. Lampa iluminat stradal LED 100W, Modul LED: MCOB, alimentare: 1- 265V, Flux. Vedeti toata gama de lampi iluminat stradale LED. Variant price modifier: Pret cu TVA: 82lei.


Magazin Online becuri LE benzi, spoturi, proiectoare LED si solutii iluminat LED stradale si industriale.