miercuri, 15 septembrie 2010

Oglinzi la comanda

Alege oglinzi mari sablate sau vopsite pentru un efect inedit. Livram oglinzi si geamuri in Bucuresti precum si orice destinatie din tara, intr-un termen scurt, la cererea clientilor nostri. Pagini similareGESIS DESIGN CONCEPT creeaza si comercializeaza o gama variata de oglinzi la comanda pentru decorari interioare , oglinzi la comanda pentru baie,oglinzi .

Producem la comanda o gama variata de oglinzi: -Oglinda 3mm, 4mm, 6mm -Oglinda clara cu rama argintie, rama aramie, rama aurie, rama colorata -Oglinda . Oglinzile la comanda vin sa aseze perfect gusturile si dorintele pe care le aveti in spatiul disponibil, surprinzand prin modernism si unicitate. Acum zile - Executam la comanda o gama larga de geamuri si oglinzi din sticla,mobilier din sticla si oglinda,Standuri expozitii,Vitrine,Cabine de dus,Usi . Comanda oglinzi electrice mercedes a class.

Producem oglinzi si geamuri pentru mobilier si pentru utilizare industriala. Executam la comanda oglinzi de baie, oglinzi decorative, oglinzi cu polite, oglinzi cu gauri, oglinzi pentru sala fitness, saloane, gradinite, scoli, spitale, oglinzi cu . Ornamentarea interioarelor cu sticla si oglinzi este acum mai simpla si la indemana tuturor cu ajutorul unui intermediar cu experienta. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria OGLINZI.


Producator Oglinzi sticla colorata la comanda montaj si transp in Bucuresti, Bucharest, Romania. JALUZELE- comanda acum si primesti comanda in doar zile!


Suntem pe piata prelucrarii de oglinzisi a industriei sticlei de peste de ani, lucru care ne confera credibilitate si notorietate. Oglinzi la comanda sau din stoc sablate si anti-aburire, gravate pentru bai sau camere de zi la dimensiuni standard sau dupa cerinta clientului.