miercuri, 22 septembrie 2010

Spalieri beton second

Gasesti usor case si apartamente de vanzare sau de inchiriat, masini second han . Spalieri, Stalpi din beton armat dimensiune x x 4cm.

Vand spalieri vechi din defrisari cu dimensiuni de 70m, 00m, 40m si 20m pretul se negociaza in functie de nr. Spalieri metalici pentru vita de vie, Spalieri din beton, Vind spalieri din beton pentru vie, cumpar spalieri de beton pentru vie 3buc cu transport inclus , stalpi .

RON vand spalieri de vie din defisari bune cu transportu meu Publicat la. RON Spalieri beton pentru vie Publicat la 19. Stalpi beton - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Stalpi de beton(spalieri) pentru gard sau vie de la 70m la 40m. SPALIERI DE BETON CU SARME SI ETRIERI IN INTERIOR 5DE BUC DE VANZARE SPALIERI DE BETON CU O SINGURA SARMA DE OTEL VIBRO . Caut echipa executie gard din plasa pe spalieri beton.


Vand de spalieri din beton, gard din fibra de sticla si lemne de foc. RON Spalieri beton pentru vie Publicat la aprilie 20- expira la mai 20Categoria:. Spalieri Vie sau de gar in stare buna, cu bare de armatura, etrieri,. La cerere, livram si utilaje second-hand. Spalieri vie de la producatori, importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo.


GARDURI BETON,CRAIOVA,TL 076716502EXCUTAM MATRITE DIN FIBRA DE STICLA ARMATE. Vie de vanzare, Vand ha vie vita nobila de masa Pret foarte avantajos , V nd teren cu vie si gradina, vand teren in localitatea Fundata jud Ialomita, .