joi, 30 septembrie 2010

Influenta negativa a omului asupra naturii

Influenta negativa a omului asupra naturii,referat Impactul omului asupra naturii,Poluarea mediului inconjurator,Poluarea apei,Degradarea stratului de ozon . Referate Influenta omului asupra mediului inconjurator. Mediul inconjurator reprezinta mediul natural care a fost transformat de oameni.


Efectele negative ale actiunii omului asupra mediului,referat Influenta omului asupra mediului inconjurator,Mediul inconjurator,Uraniul, radioactivitatea si med. Pai omul distruge mediul inconjurator pentru a-si mari spatiu sau, pentru asta defriseaz apadurile, seaca lacuri sau construieste . Acţiunea negativă a omului asupra mediului se numeşte deteriorare (degradare ). Există o serie de surse majore de deteriorare ca rezultat al activităţii umane.


Omul, prin actiunile sale, poate avea o influenta negativa asupra mediului inconjurator pentru ca el devine din ce in ce mai 'posesiv' cu natura . Faptul ca omul a devenit din ce in ce mai “posesiv” cu natura a condus la consecinte distructive pentru mediu: . De cele mai multe ori,vorbind despre impactul omului asupra mediului inconjurator se fac referiri la poluare. Prin actiunile sale, omul poate avea o influenta negativa asupra.


Uneori fara sa ne dam seama facem rau naturii si prin asta ne facem de fapt . Influenţa omului asupra mediului înconjurător. Mediul înconjurător este o parte a mediului geografic care se raportează la prezenţa omului.