miercuri, 1 septembrie 2010

Broasca poarta exterior

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria BROASTE,CREMOANE USI. Preturi pentru BROASTE,CREMOANE USI de la 1lei. Broasca ingropata rezistenta pentru usi exterior TKZ20.

Ma intereseaza o broasca pentru o poarta masiva de lemn(maramuresene) care sa reziste la trintire. Broaste pentru porti si garduri din fier forjat. Aici gasesti broaste pentru porti si garduri din fier forjat la CEL MAI BUN PRET.


Vino la Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Broască.

BROASCA DE EXTERIOR 201-2 CU BUTUC 164GN. Címkék: broasca de usa, pret+broasca+usa+exterior+, broasca+usa+termopan+cod+35-9 broasca de la usa, broasca usa exterior, . Maner, broasca, butuc, lacat, sistem de inchidere, balama de usi si geam, pervaz,.


Incuietoare electromagnetica aplicata pentru poarta electrica MAG2000. Broaste - pret mic negociabil livrare super rapida. Broasca usa metalica Best Imperial, cilindru drept, broasca usa metalica.


Garnitura cauciuc Set complet maner exterior, interior, set. Puteţi monta o broască îngropată standard cu zăvor cu arc operat de mânerul uşii şi un.


Broaştele cu cilindru sunt cele mai adecvate pentru uşile de exterior.

De ori se poate învărti, în pachet înafară de broască. Confortabil din interior cu un buton, acționat din exterior cu cheie. ABLOY EL3– Broaşte cu autoînzăvorâre cu monitorizare. Atât pentru uşi de interior cât şi exterior cu profil îngust.


Broasca yala cu butuc, ruseasca, vintage, pt usi exterior, noua!