luni, 25 ianuarie 2010

Tocatoare de varza

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Tocatorul electric se poate folosi la tocarea merelor, perelor, sau fructelor in vederea punerii la.

Oferte TOCATOR VARZA UNGARIA - Vanzari, Cumparari, Servicii, Inchirieri TOCATOR VARZA UNGARIA - catalog online si anunturi. Electrocasnice pentru bucatarie; Mixere, tocatoare roboti de bucatarie. Am ras cu ea dovleac, pere, mere, gutui, varza, telina, morcov, ciocolata, etc si de . Se poate folosi manual sau se poate adauga motor .

Anunturi Masina electrica tocat varza - Anunturi vanzari si cumparari masina electrica tocat varza - 12-Nov-20pe Anunturi Biz. Cumpărați Accesorii combină tocătoare utilizate pe traktorpool.


Plus ca, de fiecare data mai dau si un deget pe razatoare )Am hgasit ceva pe net cum ca ar exista masina de tocat varza, dar nu gasesc ceva . Razatoare Tocator Nicer-Dicer-Plus (Nicer-Dicer-Plus). Cu tocatorul Nicer-Dicer-Plus gatesti in modul cel mai sigur si rapi pentru ca acesta face ca munca de . Vand utilaje de tocat mere,sfecla,bostani,varza.


Vand utilaj manual de tocat mere, sfecla, bostani, varza, etc pentru furaje la animal. Masina de tocat varza SZ- Utilajul este folosit pentru tocarea varza. Poate fi dotat cu echipamente suplimentare, prin care utilajul se transforma intr-un tocator .

APTITLIG tocător, bmb Lungime: cm Lăţime: cm Grosime: mm. Acum zile - Tocator electric de mere, pere, radacinoase, dovleac, bostan, cartofi, pentru furaje animale sau pentru pus la macerat pentru palinca sau tuica.