vineri, 15 ianuarie 2010

Purificarea cristalelor ametist

Prin purificare diminuati si neutralizati istoria cristalului dinainte de a fi al dv. ATENTIE: Lumina poate afecta ametistul, cuartul roz, celestitul albastru, citrinul, . Exista diferite modalitati de a purifica si a curata cristalele si este posibil sa.

Cuart sau pe un Ametist curatate in prealabil. Dupa ce am procurat pietrele si cristalele prin metoda cea mai simpla, adica exemplarul care ne-a atras cel . Ametistul reflecta o splendida lumina violeta, culoarea specifica.


Proprietatile fizice si metafizice ale Ametistului (Amethystului), indicatii.

Sfat: Apa in care a fost tinut un ametist curat (dupa procedura de purificare) are efecte benefice; la fel apa poate fi folosita si pentru plante. Purificarea Cristalelor - nu este de ajuns doar sa cumperi un cristal, oricare ar fi.


Purificarea cristalelor 3-MODURI DE PURIFICARE. Ametist – numit si piatra înteleptilor, ajuta la deschiderea portii catre lumile subtile, . Astfel, pentru Berbec se recomandă cristalul de stîncă, ametistul şi jaspul,. Pentru purificarea cristalului, sunetul de clopotei este si el potrivit.


Proprietatile si efectele cuartului roz, purificare cuart roz, cristaloterapie. Dar ce este mai trist ca din toate cristalele mele- am si un ametist .

Purificarea cristalelor si pietrelor semipretioase. ATENTIE: Lumina poate afecta ametistul, cuartul roz, celestitul albastru, citrinul, fluoritul, piatra lunii, . Bratara si medalion din ametist, bratara si medalion din cristal de. Câteva metode de curăţare şi purificare energetică a cristalelor. Ametistul este una din varietăţile de cuarţ, este o piatră foarte frumoasă, . Prin curatare si purificare se pregateste cristalul pentru a fi receptiv la vibratiile noii.


Prin acumularea și transmiterea de energie, cristalele ajută la. O altă metodă este purificarea cu apă din surse naturale: de mare, de izvor, de ploaie. BERBEC – Ametist, Acvamarin, Agata de foc, Aventurin, Citrin, Cristal .