vineri, 15 ianuarie 2010

Panza de iuta la metru

Gama de produse TEXTILA cuprinde: Sfoara cu diametrele mm, mm, mm, mm, Fire, Franghii de mm, mm si mm, Franghii de mm, mm, . Metraj panza de sac Latime: m Compozitie: 1 iuta Culoare : natur PRETUL AFISAT ESTE PENTRU UN METRU LINIAR. Panza de sac se vinde la metru, are latimea de 1.

Cu ajutorul panzei de iuta puteti sa obtineti decorul ideal pentru o nunta . Panglica iuta cu dantela, cm, model floral empty. Panza de sac colorata, diferite culori empty.


Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse.

Panza de sac, iuta 1, biodegradabila, higroscopica.

Materiale textile - panza de iuta brodata cu fir matase latime: 1. Producator de articole din iuta :sfoara, panza de iuta, saci de iuta si franghii de iuta. Reprezentanta a firmei EURO SITEX SRO:- . Găsește și salvează idei despre Pânză De Sac pe Pinterest, catalogul cu idei al întregii lumi. Vezi mai multe despre Coronițe, Decorațiuni Din Plasă și . PANZA NATURALA IUTA - PROTECTIE EROZIUNE (DEASA) - 100X1- CM - Unelte agricole, sfoara, saci si panza de iuta.


Pretul afisat este valabil pentru un metru. Tesatura-concedierea iuta pânză groasă de sac. Sac de iută tesatura-concedierea (latime rulează metru).


Panza bumbac granulatie fina grunduita - l. Panza iuta grunduita - la rola - x m. Panza poate fi de bumbac, in, amestec, sau iuta, si de asemenea poate.