miercuri, 13 ianuarie 2010

Document confirmare anaf 2016

Completaţi documentul de confirmare, aplicaţi . Servicii on-line Declaratii electronice Descarcare declaratii Document de confirmare . Obține documentul de confirmare oricân în mai puțin de minute.

Aplicația permite clienților certSIGN să obțină documentul de confirmare . Acceseaza aplicatia de confirmare si urmează pașii de mai jos pentru a încărca documentul de confirmare 1. Descarcă documentul de confirmare precompletat. Cum inregistrati la ANAF noul certificat calificat.

In aceasta pagina, selectati documentul de confirmare primit de la furnizorul certificatului digital si apasati butonul Transmite documentul. Completati documentul de confirmare, aplicati semnatura dvs. Documentul de confirmare pentru inregistrarea unei noi semnaturi.


Semnarea si depunerea documentului de confirmare la ANAF. Se completeaza documentul de confirmare cu datele folosite la eliberarea certificatului digital . Documentul de confirmare utilizat pentru inregistrarea unei noi semnaturi electronice a fost modificat recent de Agentia Nationala de . Descărcaţi documentul de confirmare la această adresă.


Pentru generarea declaratiei 15 se descarca documentul de confirmare de pe site-ul ANAF si se completeaza cu numele, prenumele, CNP-ul . Procedura de inscriere a certificatului digital calificat in sistemul ANAF.

Descarcati si salvati “documentul de confirmare” (apasa aici). Documentul de confirmare semnat electronic trebuie incarcat inapoi pe. ANAF, se vor urma indicatiile de pe confirmare. Descărcaţi documentul de confirmare de pe portalul ANAF.


FORMULARE FISCALE ANAF cu instrucțiuni de completare; 010. Documentul de confirmare a certificatului digital calificat se depune în .