miercuri, 27 ianuarie 2010

Gratar disc fonta pret

DISC FONTA PICNIC TREPIED D CM CU MANER. Recomand acest gratar ( disc ) pt orice pasionat de iesiri in natura dornici sa gateasca ceva bun.


Discul imi intra perfect in gratarul de caramida,pacat ca nu am poze,friptura si cartofii au iesit super!

Disc fonta Dcm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria GRATARE CU CARBUNI.


Mini cratita fabricata din fonta pentru prepararea de sosuri si topping-uri calde. Gratar tip disc pentru fript carne si legume.

Cumpara Gratare de la eMAG la preturi avantajoase. Gratar gaz Triton LANDMANN 1293 arzatoare cu gratare si plita din fonta,PTS system. How To Season Your Disc-It, Discada Plow Disk Cooker Grill. Descoperiti gratar fonta la preturi reduse (produse). Gratar fonta Oti 24cm de la Pretul Verde.


Pro Pizza Srl € Gratar - disc F29Max Pro Pizza Srl Localitate: Bucuresti . Un alt lucru ieftin si bun este o tigaie de fonta.

Fabricat complet din fonta cu picioare reglabile si detasabile. Bucuresti, pretul ajunge pe la 1RON, parca. Pret: 10Lei Pune o intrebare despre produs. Oferta speciala,cumpara acum de la grillmarket. Folositi pe cat posibil lemn de esenta tare si uscat. Turnatoria MAE Iasi Disc de fontă pentru gătit în gradină, grătar şi fripturi Detalii produs, preturi.


Dimensiuni: cm diametru x cm inaltime.