marți, 19 ianuarie 2010

Talpa durilium ce inseamna

Talpa joacă un rol important în performanțele unui fier de călcat. Modele mai avansate, cu talpă UltraGliss sau Ultraglide Durilium, putere.


Pentru detartrare e mai buna o solutie de apa cu sare de lamiie, si nici nu miroase ca otetul.

Cumpara Fiare, statii prese de calcat Talpa Durilium de la eMAG la preturi avantajoase. Designul, dimensiunea sau chiar forma sunt importante, insa nu uitati ca fiarele de calcat performante poseda functie care imprima un jet de abur, ofera o talpa . Cele mai bune “talpi” sunt cele confectionate din: ceramic, ultragliss sau inox. Unele modele noi sunt dotate acum cu talpa Ultraglide Durilium .

Intreb, pentru ca nu stiu ce talpa e cea mai potrivita, ce marca, etc. Exemplu: Talpa Ultragliss, Ultragliss Diffusion, Durilium. Fii atent la orificiile pentru abur de pe talpa atunci cand iti alegi fierul de calcat. E suficient sa o activezi o data pe luna.


Din ce material e cel mai bine sa fie talpa fierului: inox, aluminiu sau otel inoxidabil ? Ce altceva mai conteaza la o statie de calcat? Sunt fiare de călcat care au tălpi suplimentare, ce se adaugă la cea.


Compara preturile la Masini de calcat Tip talpa Durilium in sute de magazine. Cele mai bune oferte si promotii la Fiare de calcat Philips, Tefal, Bosch pe .

Tefal GV8962E– verifica pretul aici – produsul dat nu e doar un fier.