marți, 19 ianuarie 2010

Bulbi de flori care se planteaza primavara

Vine primavara si odata cu ea vine si sezonul bulbilor de primavara. Bulbii de primavara va vor umple gradina de culori vii si miresme tropicale si forme stridente . Primavara este anotimpul in care ne bucuram de cele mai frumoase culori si miresme datorita multitudinii de flori.

Zambilele, narcisele si freziile ademensc atat . In principiu, pentru plantarea bulbilor este adecvat orice fel de sol, in afara de cazul. Bulbii mari se plantează mai adânc, iar cei mici se plantează la o adâncime mai mică. Bulbi de flori care se mai pot planta toamna: allium, anemone, chionodoxa . Luna septembrie este luna în care acordăm atenție florilor de primăvară, fiind momentul optim pentru plantarea și replantarea bulbilor.


Flori , Flowers , Lalele , Bulbi , Gradina , #Zambile , #Narcise. De frumuseţea florilor ieșite din bulbii plantaţi toamna ne vom bucura primăvara iar de cei plantați primăvara ne vom bucura toată vara. In general florile cu bulbi se planteaza in gradina toamna sau primavara.


De exemplu, narcisele, zambilele, irisii si lalelele se pot planta atat . Anthesis va ofera o gama larga de bulbi de primavara: begonii, dalii, crini, dalii, irisi. Bulbii de primăvară se plantează în perioada martie–mai, iar florile apar în .