vineri, 22 ianuarie 2010

Separator de grasimi sub spalator

Dimensiuni separator grasimi DxH : 6x 6mm Volum separator de grasimi : 210l Debit separator : 0. Separator grasimi Star este construit sub forma . Este un separator de grasimi ce se monteaza suprateran.

Separatoarele de grasimi din polipropilena sunt obligatorii in restaurante, hoteluri, pensiuni, dar pot fi utilizate si in gospodarii. Separator grasimi ieftin conform legislatiei in vigoare cu montaj sub chiuveta sau subteran. Poti sa primesti amenda incepand e la 30lei sau inchiderea firmei pentru cazurile grave daca nu ai separator de grasimi sub spalator.


Descoperiti separatoare grasimi sub chiuveta la preturi reduse (produse). Montaj : sub spalator Model : cilindric Diametru : 3mm Inaltime : 4mm. Separatoare de grasimi sub chiuveta de la Weldplast Technology.


Descriere detaliata: Separatorul de grăsimi e construit sub forma unei de cuve etanșe din polipropilenă. In cuva sunt montați pereţi despărțitori, care . Separatoare de grasimi pentru montajul sub chiveta.


Acest separator de grasimi este folosit la oprirea si separarea grasimilor si uleiurilor continute de apa . Separatoare de grasimi cu montaj sub chiuveta. Separatoarele de grasimi, sunt compuse compus din un compartiment dotat cu capac de vizitare si racorduri Ø .

Separator de grasimi cu montaj sub spalatorul de vase. Protejeaza canalizarea interioara din cladire de riscul de colmatare datorat grasimilor saponificabile.


Separatoarele de grasimi comercializate de firma noastra, se monteaza sub . Mai gasiti separatoare de hidrocarburi si separatoare grasimi. Separatoare grasimi cu montaj sub spalator - Separatoare D. Separatoare de grasimi sub chiuveta - Separatoare De Grasimi.


Acest separator de grasimi este folosit la oprirea si separarea grasimilor si uleiurilor continute . Informatii produs Separator de grasimi de montat sub lavoar. Acest separator de grasimi este folosit la oprirea si separarea grasimilor.


Descopera intreaga oferta Maxigel pentru Separatoare de grasimi. Separator Grasimi utilizat sub spalator NG. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.