marți, 26 ianuarie 2010

Mecanism oscilant scaun

Mecanismul oscilant face legatura dintre sezut si cilindru pneumatic, si are clapeta de reglaj pe inaltime si balans. Dimensiunile placii sunt standard si se . Scaun directorial, burete injectat, tetiera, mecanism sincron cu manete,.

Scaun directorial monoscoică, tapițerie culori, mecanism oscilant, brațe. Clientii pot achizitiona manere, mecanisme pentru scaunele ergonomice, baza pentru scaune sub forma de stea, patrata sau rotunda, pistoane pentru scaunele . Scaun de birou ergonomic executat cu fata si spatarul din piele tip split.


Produsul este prevazut cu mecanism oscilant si.

Preturi si oferta de produse din gama mecanism oscilant scaun birou din toate magazinele online din Romania. Scaun de birou Ellison, SCAUN DIRECTORIAL . Fotoliu directorial, mecanism oscilant, brațe și bază PP, mecanism cu balans, brațe și bază polipropilenă, role nylon, capacitate portantă: 1kg.


Legatura dintre baza si mecanismul oscilant este facuta printr-un piston cu gaz care, prin actioarea manetei, permite stabilirea inaltimii de lucru dorite ; din . Scaun Birou Atlas, managerial reglabil pe inaltime (piston cu gaz). Scaun managerial birou reglabil pe inaltime ( piston cu gaz) si mecanism oscilant. Avem plăcerea să vă prezentăm noul model de scaun directorial Navara.


OFFICE: Scaun de birou OFF 9Descriere : Scaunul are sezutul tapitat cu piele. Mecanism oscilant cu blocare �ntr-un punct, sau mecanism oscilant cu .

Scaunul ATLAS este un scaun prezidential care are urmatoarele. Scaunul DEMO A este un scaun prezidential care are urmatoarele. Fotoliu directorial, tapiterie: piele neagra sau eco piele, mecanism oscilant, baza si brate polipropilena. Dispozitiv de inclinare simultana a sezutului cu spatarul.


Comercializam scaune de bucatarie, birou, bar etc. Scaunul 16Blanca este disponibil cu următoarele caracteristici: Tapițerie: spătar.


Scaun Directorial deosebit de elegant si confortabil cu spatar si sezut tapiat cu.