miercuri, 20 ianuarie 2010

Cu ce se curata imitatia de piele

Am o canapea si doua fotolii din piele ecologica , crem deschis. Ian 2008Cum se scot petele de pasta de pix? Apr 2006Geaca piele-material-CURATAREpostăriMar 2005Cum curatam pielea ecologica?

Tapiteria murdara - Jurnalul Nationaljurnalul. Pentru canapelele tapitate cu piele intoarsa sau imitatie de piele sunt.


Pe piata se gasesc mai multe produse de curatat tapiteria din materiale . In plus, canapelele si fotoliile din piele naturala sunt foarte rezistente in timp si usor de intretinut, deoarece nu retin praf si se curata relativ usor.

Canapeaua de piele, frumoasa, eleganta si confortabila are pacatul de a atrage. Solutie pentru curatarea si intretinerea pielii ecologice. Gentile pe care vreau sa le curat sunt in culori deschise. Tag Archives: cum se curata canapeaua scrisa cu marker. Mazgaliturile de pe canapele sau scaune din piele sau imitatie de piele, dispar tot . Petele de pe gentile de piele ne pot ''da bataie de cap'' pentru ca nu este intotdeauna. Putem curata o geanta de piele cu ajutorul unei cepe.


Eu recunosc ca am incercat de toate, de la sampoane de curata tapiteria , la solutia pentru piele naturala. Incearca si Vanish sau BioCarpet, curata destul de bine si covoarele.