vineri, 29 ianuarie 2010

Reparatii aragaze sector 6

Acordam garantie luni pentru toate piesele inlocuite, preintampinand astfel. Executam non-stop in sectorul lucrari de instalatii sanitare, instalatii de gaze, instalatii . Echipa noastra de Instalatori autorizati ANRE ofera servicii de reparatii aragaze in Bucuresti, Sector Sector Sector Sector Sector Sector si Ilfov.

Zona de acoperire Bucuresti, sector sector sector sector sector sector Ilfov. Reparatii aragaze Bucuresti, echipa noastra de electricieni autorizat ANRE ofera.


Septembrie , Nasaud , Viilor , Petre Ispirescu;; sector : zona Timisoara . Servicii, afaceri, echipamente firme Reparatii PC – Electronice – Electrocasnice.

Firma noastra se ocupa cu reparatii, dar si cu montari aragaze, de asemenea montar. Reparatii tevi de plumb_Instalatii tehnico . Reparatii Aragaze la domiciliu sau la locatia clientului din Bucuresti si Ilfov. Ne deplasam la locatie clientului la orice adresa din sectorul al capitalei.


Echipa instalatori autorizati ANRE pentru reparatii aragaze sector servicii complete de reparatii la domiciliu pentru orice tip de aragaz sau cuptor.