miercuri, 27 ianuarie 2010

Coperti carti scoala

Cumpara Caiete si coperti de la Diverta Online la preturi minime. Coperta transparentă are o calitate superioară și este potrivită pentru cărți cu dimensiunea… 1.

Coperti caiete, carti Aceasta categorie contine produse. Pret: cel mai ieftin, Pret: cel mai scump, Nume: de la A la . Vezi Oferta la Coperte din plastic pentru carti si caiete disponibila online la Pintexim.

Numai cine nu are copil mai măricel nu s-a dat azi peste cap. Cele mai bune coperti pentru caiete de la Arhi Design. Cum protejezi o carte cu o coperta confectionata din coala de hartie. Proiectul intitulat Colectia Top M este un proiect de suflet pentru iubitorii de carti legate in piele naturala sau piele ecologica. Caietul de lucru „La şcoală” reprezintă primul material dintr-o serie de trei lucrări,.


Doriti sa va pregatiti repede si bine copilul pentru scoala? Nu stiti cu ce sa incepeti si cum sa procedati? Va va ajuta colectia noastra pentru parinti, bunici, . Destinata copiilor de la la ani, colectia Copilul destept- este un ajutor pretios in pregatirea pentru scoala a copilului dumneavoastra.


Produsul intareste si protejeaza coperta de carte cu un film PVC rigid si. Filmul de protectie este destinat utilizarii in biblioteci si scoli pentru . Broșura cuprinde de cărți și precum și o varietate de etichete este rolul extrem de important în conservarea rechizite și joacă un .