joi, 14 ianuarie 2010

Bazin inot miramar

Cand vrei sa afli mai multe despre cursurile noastre de inot sau despre ofertele clubului nostru, ia legatura cu noi. Cursurile de inot pentru incepatori, pentru copii, sunt gandite in asa fel incat sa ii.


Aqua Team Miramar este un bazin de înot în zona Piata Delfinul, București unde vii să te relaxezi sau să îți perfecționezi stilul.

Bazin inot Miramar pentru cursurile de inot cu copii sau adultii la nivel de grup sau in regim personal ! Club Miramar Bucuresti - detalii, poze, adresa, preturi, harta, telefon. Bazin de inot Club Miramar in Bucuresti, piscina Bucuresti, si club inot Bucuresti.


As vrea sa merg si eu la inot la Miramar numai ca singurica nu ma tenteaza.

Mi-am adus copilul să înveţe înot la Dinamo, deşi există un bazin de înot chiar lângă casa. La Miramar, prioritate au copiii şi performanţa.


Mai jos gasiti o lista de locuri unde se fac cursuri de inot: 1. Locatii inot Bucuresti pentru copii si adulti Lia Manoliu! Optam intre Aqua Team (bazin Miramar), Bucharest Sport Club - bazinul din Elev Stefanescu Stefan sau bazin Lia Manoliu, sau Energy Club . Bazinul de inot Olimpia – Iancului se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar . Avem două locații în care ținem cursuri de înot pentru copii: bazinul Miramar din Bd.


Bucuresti - ani; peste ani; parinti;. Mai e şi Miramar, dar nu ştiu nimic de curăţenie.

Preţurile bazinului de înot Olimpia sunt: pentru adulţi - abonament „No limit“: 640. Un alt club care oferă cursuri de înot este Miramar, situat pe . Club Miramar - adresa, telefon, poze, pozitionare pe harta - adresa are 13.