miercuri, 20 ianuarie 2010

Electrod impamantare

Electrod impamantare 5m 50030la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria PARATRASNETE - SISTEM . Se foloseste pentru a disipa sarcinile electrice rezultate din descarcarea .

Electrod impamantare 2M 50030la cel mai bun pret acum la Dedeman. Electrod impamantare zincat ,profil cruce si banda zincata. Cantitate: Adaugare in lista produse favorite .

Avantajele Electrodului de împământare profil cruce din cornier sudat (S) față de Electrodul de împământare din profil cruce laminat (L). Electrod de impamantare de la distribuitori, producatori directi prezenti pe Bizoo.


Cumpara acum Electrod impamantare m si iti facem livrarea direct la santier.

Impamantarea adevarata se face cu electrozi ce cupru sau otel cuprat si conductor de cupru. Durata in timp este incomparabila cu otelul zincat. Categorie Electrod impamantare, tarus impamantare Profil Cruce 50x50xmm Lungime 5M Aliaj Zinc Utilizare In i. Electrozi impamantare pentru sisteme paratrasnet.


Gama completa sisteme paratrasnet, electrozi impamantare cu calitate . ELECTROD IMPAMANTARE 2M (TARUS), pret mic negociabil livrare super rapida.