marți, 12 ianuarie 2010

Modele de case cu etaj

Societatea noastra SC VILAGE CONSTRUCT SRL are. Casa Milano Casa de categorie medie , parter si mansarda (etaj) potrivita . Proiecte Case cu Etaj (lemn, zidarie, metal, beton armat);prezentare oferta de proiectare si oferte constructie la rosu, semifinit si cheie (categoria case cu etaj).

Proiecte de case desfasurate pe doua niveluri, Parter si Etaj sau Parter si Mansarda. Proiecte si modele de case mici sau vile cu etaj sau mansarda.


Portofoliul nostru contine modele de case si vile moderne, in stil occidental, proiecte case cu. Proiecte case etaj - proiecte tip case etaj proiectare, recompartimentari apartamente, dictionar tehnic constructii.

Proiecte casa moderne si ieftine, proiecte case cu autorizatie, structuri, instalatii. Case cu parter si etaj, case de vacanta si duplex-uri, proiecte complete cu .

UBERhause stie ca zilele bune incep in dormitor. Cu bateriile reincarcate ai mereu voie buna sa te apuci din nou de treaba. In categoria proiectelor de casa fara etaj, modelul Calista are o suprafata . Vila Duplex TWIST DUO este primul model de proiecte de case cu etaj 20pe care vi-l prezentăm. Model casa Top Star 12 Suprafata 1mp, camere, Proiect Hanlo.


Casa parter si etaj mansardat cu trei dormitoare EM177.