vineri, 22 ianuarie 2010

Folie cristal terase

Folie PVC pentru terase, balcoane, restaurante, fast food - folie PVC flexibila transparenta, cu multe aplicatii. Un produs de calitate, import UE, cu livrare din stoc.


Servicii, afaceri, echipamente firme Meseriasi - Constructori.

Folie PVC flexibila transparenta - cunoscuta si sub denumirea de folie cristal sau. Rulouri Transparente Simple pentru Inchideri Terase.


Realizam inchideri de terase ,balcoane , foisoare cu aceste modele de rulouri. Folia transparenta este o solutie ideala pentru spatiile exterioare care trebuiesc .

PVC transparent, se foloseste pentru constructia de copertine, corturi si rulouri pentru inchideri de terase impotriva vantului, ploii si a zapezii. Pereti transparenti cu rulare pe tambur, ideali pentru foisoare, terase, restaurante.


Pereti transparenti cu rulare pe tambur, ideali pentru foisoare, terase, restaurante, cafenele si alte spatii cu deschideri variate. Sunt confectionati din cristal transparent, au intaritura pe margine si se fixeaza cu bride si capse.

Aspectuos, discret, functional, cu posibilitate de utilizare a unei folii transparente, a unui . Rulouri transparente antivant fabricate din cristal transparent, ideale pentru inchiderea si protectia foisoarelor, a teraselor si a balcoanelor caselor, apartamentelor si. Pentru dimensiuni mari, se alatura mai multe folii prin lipire transparenta. Sunt in special recomandate pentru foisoare sau terase particulare.


Sunt confectionati din cristal transparent cu intaritura pe margine. Folia este special concepută pentru închiderea spaţiilor verticale şi pentru. Folia transparenta cu capse si bride sau butoni reprezinta o solutie eficienta si necostisitoare. Este realizata din folie transparenta Cristal Clear cu grosime de 0 . Sistem de inchidere terasa cu folie transparenta cu capse si bride.


Comercializam folie PVC transparenta la preturi accesibile.