miercuri, 20 ianuarie 2010

Picturi pe perete

Dam viata oricarui perete folosind culori calde, placute vederii, fie ca alegi picturi pe pereti pentru copii sau pentru decorarea locuintei tale. Picturi pentru copii ,artist plastic execut picturi pe pereti.


Wall painting for children and babies rooms, living rooms, bedrooms, hallways, kitchens, medical offices.

Pictura pe perete in camere de copii, gradinite, camere de zi Contact: 0740. Pictura clasică aplicată pe pereţii clădirilor monument a fascinat mereu prin bogăţia decoraţiilor specifice anumitor stiluri şi a mesajelor transmise peste timp.


Pictura pe perete este alegerea ideala pentru decorarea camerei copilului tau. In categoria Camera Copilului puteti vedea lucrarile realizate de noi pana in .

Picturi pe pereti realizate in vopsea lavabila pentru camere de copii, gradinite, saloane, restaurante. Nu a stat pe gânduri şi a realizat prima pictură pe pereţi, de care copiii s-au îndrăgostit.


Au urmat pereţii unor prieteni apoi, odată cu . Pictura pe pereti asa cum nu ai mai vazut. Poze cu picura pe pereti care a facut inconjorul lumii, Artisti talentati si idei geniale. Pictura este o cale originala de a transforma o incapere obisnuita într-una cu.


Pereti pictati ne ajuta sa uitam de grijile cotidene, traspunandu-ne in lumea . Pretul pentru o pictura pe perete se calculeaza in functie de complexitatea compozitiei. Trompe-l'œil- pictura in culori acrylice cu efecte de profunzime 3d.

Oricat de amuzant pare sa arunci cu vopsea si sa imprasii culorile pe zidarie, recomandam sa apelati la . Pentru un decor unic si original, picturile pe pereti contribuie din punct de vedere vizual la imbogatirea spatiului, punand-ul in valoare. Disney: Alba ca Zapada, Pooh, Tom si Jerry, . Pictura 3d intrare in casa rezidentiala . Realizez picturi pe pereti:desene abstracte,personaje din desene,etc.


Descopera cele mai spectaculoase picturi pe pereti, elemente unice de design, care dau culoare incaperilor! Vezi diferenta de pret, timp si metoda de aplicare.