vineri, 22 ianuarie 2010

Art decor sacele

Producator de Mobilier Urban si Echipamente de joaca pentru copii, Amenajari Parcuri, locuri de joaca, amenajari spatii publice sau private - Art Decor. Contact Art Decor - Producator de Mobilier Urban si Echipamente de joaca.


Adresa: Judetul Brasov, Localitatea Sacele, str.

Productie de mobilier urban(banci,cosuri de gunoi,jardiniere,pergole,etc) si elemente de. Producator de Mobilier Urban si Echipamente pentru locuri de joaca,. Tirgul Jiu, Dumbrava Minunata din Braila, parcuri realizate in Pitesti, Sacele, . Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, .

Săcele, Telefon 0227cu Orar şi Indicații rutiere. ART DECOR SRL, localitatea Sacele, judet Brasov. Adresa, telefon, date de contact Lista complata a firmelor din judetul Brasov.


Găsește orarul pentru Art Decor Srl în Unirii Nr. Săcele și verifică alte detalii, precum hartă, numere de telefon sau website. ART DECOR SRL - CUI 148089- Toate datele firmei! Rapoartele DEMO de mai sus NU CONTIN date apartinand firmei Art Decor Srl ! Mai mult, Art Decor ofera servicii de consultanta si proiectare pentru.


Angajeaza-te in functie de localitate, de domeniu, de nivelul studiilor sau de tipul contractului.

Pentru angajari la Sc Art Decor srl poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi part-time sau full-time. SC Art Decor Srl, producator de mobilier urban si echipamente de joaca, angajeaza muncitor necalificat in productie.


Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs. Cel mai mare portal de joburi din Romania. ART DECOR SRL - cui 148089- Tot ce vrei sa afli! Date de contact, adresa, indicatori financiari, verificare incidente CIP, procese, datorii, .