marți, 12 ianuarie 2010

Anulator eroare bec ars

Modul anulatoare eroare bec ars xenon can bus Warning Canceler . Cel mai mic pret pentru leduri auto de la Becleduri. Unele masini au senzor de bec ars pentru a detecta bec-urile de pe masina care sunt arse.

Kit-urile de xenon montate pe instalatia standard dau eroare de bec . Se monteaza la becurile cu led ce afisaza eroare de bec ars. Anuleaza erorile de bec ars si aprinde led-urile montate pe pozitii, numar sau interior. Vezi şi ofertele pentru: anulator eroare bec ars, anulator eroare bec le anulator eroare bec ars xenon, anulator eroare bec led numar, anulator eroare bec ars .

Anulator CAN BUS - eroare bec ars pentru LED.

Am vazut ca unele LED-uri auto cu ”anulator de eroare” au puse in. Anulator eroare bec ars (clipire rapida). Pachetul contine doua anulatoare, patru cuple rapide, bride de montaj;.


Se poate monta cu usurinta fara modificari . Set anulatoare OSRAM pentru erorile de bec ars ce apar atunci cand se folosesc leduri la masinile cu CANbus. Acest anulator se foloseste la cei ce instaleaza pe masini kituri HID Xenon aftermarket si dupa montare apare in bord eroare bec ars datorita consumului mic de . Anulatoare eroare bec ars de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Se ia un bec T5(consum 2W) si se leaga in paralel cu unul din module.


Cel mai ieftin si eficient anulator eroare bec ars e un bec nears! Daca ai conectat ledurile cum trebuie, se aprind. Daca ai luat conectori cu leduri gata facuti, .