marți, 26 ianuarie 2010

Carte tehnica lada frigorifica arctic

Aparate frigorifice ; Lazi frigorifice. Descarca online manualul de utilizare pentru lada frigorifica Arctic. Vă recomandăm să citiţi cu atenţie întregul manual înainte de a folosi.

Acest manual de instrucţiuni conţine următoarele simboluri: C. Manual de utilizare lada frigorifica Arctic O23+ Vezi intreaga oferta de produse frigorifice Arctic. Manual de utilizare lada frigorifica Arctic O47+ Vezi intreaga oferta de produse frigorifice Arctic Tags: arctic, instructiuni de folosire, lada . Manual de utilizare combina frigorifica Arctic K346B+ Vezi intreaga oferta de produse frigorifice Arctic.

Lada frigorifică este un aparat de uz casnic, utilizându-se. Plăcuţa indicând caracteristicile tehnice este.


Manual de utilizare in limba romana pentru lada frigorifica Arctic O29+, capacitate maxima de incarcare 2litri, clasa de consum energetic A+, Iluminare, Alb. Manual de utilizare pentru combina frigorifica Arctic AK275+ in limba romana. Acesta combina are o capacitate de 2litri, este complet alba si se incadreaza in . Manual de utilizare lada frigorifica Arctic O29++. Carti Tehnice Antic Shop este un magazin online de Antichitati cu obiecte Antice.


DETALII TEHNICE Caracteristici generale Tip aparat Lada frigorifica Sistem de.

Manual de utilizare COMBINA FRIGORIFICA INCORPORABILA. Lada frigorifica Arctic O37++, 3l, Clasa A++. Arctic O37++ este o lada frigorifica excelenta. Am si eu o lada frigorifica de la arcitc mai veche tot in genul asta, tot cu 3 . Manual de utilizare Combina Frigorifica Electrolux ENB 32(S), ENB 36(S) Index Instrucţiuni de siguranţă. Lada frigorifica Arctic O29+ se remarca prin autonomia ridicata si.


Arctic se va deplasa la domiciliul dumneavoastr.