luni, 11 ianuarie 2010

Tipuri de stele

Clasa I: stele albe și albastre cu largi linii de hidrogen greu (clasa modernă A). Stelele din clasa G sunt probabil cele mai cunoscute tipuri, chiar și Soarele . Majoritatea stelelor din Galaxia noastra sunt stele din „secventa principală”.

Astronomul danez Ejnar Hertzsprung si americanul Henry Norris Russel au elaborat simultan, in primul deceniu al secolului XX o clasificare a . Universul-galaxii si stele, tipuri de stele, viata unei stele, gauri negre referat. Aparitia si stingerea lor se masoara in milioane de ani. Soarele nostru are circa miliarde de ani , si dupa parerea .

De aceea este dificil de surprins stelele in acest stadiu evolutiv. Se presupune ca stelele variabile neregulate de tipul T Tauri se gasesc in acest stadiu. Există multe tipuri de stele în Univers, cea mai simplă clasificare fiind după mărime, urmată imediat de cea după culoare.


Soarele este steaua centrală a Sistemului Solar. Desi pentru oameni pare a fi cea mai mare stea care urcă si coboară de pe bolta . Tipuri de stele - Stelele pot fi de mai multe tipuri.


Caracteristicile unei stele, cum ar fi temperatura, volumul si luminozitatea sunt. Univers sunt mai multe stele decât fire de nisip pe întreg Pământul.

Unul dintre tipurile cele mai cunoscute de stele care sunt în secvența . Atat in galaxia noastra, cat si in restul galaxiilor din Universul observabil, exista multe tipuri de stele. Unele sunt atat de mari, incat daca ar fi plasate in locul . Multe secole au trecut înainte oamenii au realizat că reprezintă stele. Tipuri de stele, caracteristicile lor, percepțiile de la locul în care procesele chimice și fizice . Obisnuim sa credem ca stelele au o singura forma si marime.


Cu toate astea, exista numeroase tipuri de stele deosebit de interesante prin . Toate planete si stele sunt scalate corect. Cât de mare este Soarele faţă de celelalte stele. Un nou calcul estimativ realizat de astronomi ridica numarul stelelor. Tipuri de stele, referate preferate sinteze si recenzii pentru toate materiile.


Tipuri de stele neutonice - Pulsari - RRAT - Magnetarii. Cu cat dezvoltam tehnicile de cercetare a spatiului cosmic, descoperim noi obecte .