miercuri, 27 ianuarie 2010

Lumini dinamice programabile

Pentru cei ce vor sa construiasca o lumina dinamica, propun o schema destul de simpla gasita in revista „Tehnium”. Lumini de Craciun computerizate: Vixen Lights + Arduino Uno.


Ansamblul poate fi utilizat şi la firme sau reclame luminoase.

Sistemul realizat de Conex Electronic se compune dintr-un . Desigur, luminile dinamice se pot crea, la modul simplist, chiar cu doua tranzistoare. Efectele ce se pot crea astfel sunt rudimentare.


Lumini discoteca - Stroboscop profesional 1500W DMX, Efect lumini RGB lentile K-LEDDERBY Efect lumini RGB 15.

Decorul specific de lounge, construit de GoodSign, s-a concretizat prin forme organice, iluminate cu LED-uri, lumini dinamice programabile, atat in interior cat si . Pentru un singur releu ma-am folosit de lumina ce se apride in. O schema de lumini dinamice comandate de senzori de. Toate acestea intra intr-un programabil care este zgariat pt a nu se putea citi ce .

Reclama Luminoasa cu led-uri Lumina Alba 130x20cm. Litere volumetrice cu tuburi spectrale la vedere. Decoratiunile coroanei facute tot din tuburi spectrale.


PACHET Dj Nuta – Dj Botez – Schela de Lumini, Lumini Inteligente. Dans Miri,Lumini Dinamice, Lumini Inteligente, Lumini Decorative, Resita, . RECLAME CU LEDURI DINAMICE ( DISPLAY LED circular ). Simulăm spectacolul de lumini și îl customizăm 3D pentru o potrivire perfectă cu locația.


Caseta are la mijloc o cruce formata din leduri de culoare la alegere si cu lumina dinamica. OTP (One Time Programable), cele programabile o singura data. Lumina dinamica cu canale gasesti si pe siteul d-lui niq_ro .