luni, 25 ianuarie 2010

Balamale cu rulment de presiune

Aici gasesti balamale cu rulment pentru porti din fier forjat la CEL MAI BUN PRET. Vindem balamale cu rulment de presiune pentru Porti din fier forjat la un pret rezonabil orinde in tara!


Am vazut la unle porti balamale cu rulment conic.

Gasiti la Obor balamale cu bila, cu rulment de presiune, si tin foarte bine, bineinteles luati . Balamale superioare cu rulment de presiune porti batante. Balamale de presiune cu rulment conic superioare (BLUPR) sau inferioare (BLIPR) . Pagina principală; Balamale cu rulment de presiune .

Furnizam BALAMALE de PRESIUNE cu RULMENT, D=40mm pentru porti autoportante la cele mai mici preturi. Balama inferioara de presiune, cu rulment conic.

Balama profesionala inferioara de presiune, cu rulment conic diametru mm. Recomandate ca balamale de uzura pentru porti fier forjat si balamale porti . Balama profesionala inferioara de presiune, cu rulment conic diametru 50mm si suport metalic fixare si reglare tip 'L' Recomandate ca balamale de uzura pentru . Balamale porti din fier forjat, balamale cu bila, balamale pe rulment de presiune, balamale reglabile, balamale decorative, intrebari si . Poarta batanta automata - prezentare - model poarta dintre cele mai simple; - balamale tip pivot pe.


Balama inferioara de presiune,cu vinclu de fixat pe stalp, cu rulment conic. Balamale pentru sistem de poarta batanta. Balama cilindrică cu rulment de presiune, neagră. Balama cilindrică cu bucşă de bronz, neagră. BLIPRBALAMALE de PRESIUNE cu RULMENT CONIC.


Prinderea acestora se realizeaza cu sudura. Balamalele au rulment de presiune si un umar de sprijin special pentru sudura.