joi, 14 ianuarie 2010

Ceai hibiscus fares

Descriere produs: CEAI HIBISCUS 50g DACIA PLANT. HIBISCUS (Hibiscus sabdariffa) Florile acestui arbust, de o frumusete luxurianta, au fost utilizate de-a . Ceaiul sau infuzia de flori de hibiscus este nu doar o bautura racoritoare, ci are si unele beneficii medicinale.

Bea o cană de ceai sau ia câteva picături de tinctură diluate în apă de două ori. Ceaiul de hibiscus ajută la reglarea tensiunii, dar e bun şi în . Hibiscus: planta medicinala si decorativa, peste 12de specii, nenumarate beneficii pentru sanatate.


Preț: Lei Ceai Cunoscuta inca din antichitate, floarea de hibiscus este si astazi.

Preț: Lei Ceai diuretic Compozitie: flori de hibiscus - Hibiscus sabdariffa. Ceai curatarea colonului x20dz(Fares) Fares. Ceaiul Fares Silueta Perfecta - Ceai de Slabit este conceput pentru drenaj,.


Florile de hibiscus - ceaiul de hibiscus este recunoscut prin actiunea sa de . De cand am luat ceaiul relaxant de mar cu melissa de la Fares vazusem. Ca ingrediente acest ceai contine: flori de hibiscus, macese, mere, . Preturi si oferta de produse din gama ceai macese hibiscus din toate magazinele online din Romania.


Ceai Aromfruct Ghimbir si Lamai Verzi plicuri Fares . Fares Ceai Antistress Fares Biovital Pret: Lei Ceaiuri Fares Antistres Ceai.

Ingrediente: Flori de hibiscus (Hibisci flos), roinita (Melissae herba), flori de tei .