vineri, 20 mai 2011

Stingatoare cu pulbere

Utilizarile stingatoarelor cu pulbere variaza si in functie de marimea acestora. Astfel, stingatoarele mici de si kg pot fi folosite cu succes la stingerea . Magazinul online de stingatoare de incendiu si accesorii va pune la dispozitie: stingatoare,.

Stingatoare cu pulbere tip P+ Cadou Semn Stingator si Suport. Stingator portativ presurizat avand ca agent de stingere pulberea.


Capacitatea agentului de stingere este de kg,sunt . Stingătoarele sunt principalul mijloc de intervenție pentru stingerea.

Această soluție este utilizată în cazul stingătoarelor cu apă, pulbere sau spumă;. Stingatoare cu Pulbere Cluj pentru Stingere Incendii Auto, Spatii de Firma Mici, Medii si Spatii Deschise Disponibile spre Vanzare prin River Trade care va Ofera . Se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, in spatii inchise sau deschise .

Serviciu extern de prevenire si protectie abilitat de ITM. Agentul de stingere folosit de acest tip de stingatoare este pulberea ecologica uscata universala tip ABC sau BC in functie de focarul de incediu. CO2), stingatoare de incendiu cu spuma aeromecanica.


STINGATOR CU PULBERE PRESURIZAT PERMANENT. Stingatoare cu pulbere de la prestatori servicii, distribuitori, producatori directi prezenti pe Bizoo.


In functie de masa incarcaturii de stingere Gecomar va pune la dispozitie doua tipuri de stingatoare cu pulbere : stingatoare portabile respectiv stingatoare . Stingatoare portabile cu pulbere presurizate permanent. Se utilizeaza la stingerea începuturilor de incendii din clasele A, B, C, în spatii .