miercuri, 11 mai 2011

Case taranesti reconditionate

Cred insa ca ai dreptate in privinta termenului folosit – reconditionare ar suna mai . Este o casă veche, pe grinda căreia au găsit înscripționat anul 1863. Case țărănești vechi, recondiționate de un orădean, sunt puse la dispoziția turiștilor care vor să petreacă autentic românește.

Nu cred că ai vizitat suficient de multe căsuțe țărănești. Case de vanzare - Anunturi gratuite - casa taraneasca.


De la case ţărăneşti salvate şi recondiţionate în cel mai autentic mod cu putinţă la conace parcă rupte din poveşti, iată locuri pe care trebuie . El a cumpărat două case ţărăneşti, aflate în paragină, şi le-a readus la forma pe care o aveau în urmă cu 1de ani.

The Guardian ne face din nou reclamă: recomandă cazarea în casele ţărăneşti din România ,Seduşi de farmecul caselor . Case taranesti vechi, reconditionate de un oradean, sunt puse la dispozitia turistilor care vor sa .

Stomatolog de profesie, Gaspar Keri a recondiţionat prima casă ţărănească acum aproape de ani. Cazare in case taranesti vechi rustice transformate in pensiune in. Casele au fost recondiţionate şi utilate cu instalaţii moderne pentru a oferi doritorilor de liniste si relaxare condiţii de . De la case taranesti salvate si reconditionate in cel mai autentic mod cu putinta la conace parca rupte din povesti, iata locuri pe care trebuie sa le vezi in . Articole despre reconditionare case taranesti.


Etichete: casă de oaspeți, casă săsească, conservare, gospodărie. Reabilitare gospodărie ţărănească şi conversie in casă de oaspeţi. Acest sat de vacanta a luat nastere datorita unui om de afaceri din Bucuresti care a reconditionat case taranesti şi le-a transformat în pensiuni . De la case ţărăneşti salvate şi recondiţionate în cel mai autentic mod cu putinţă la . A fost reconditionata in 175 iar in 18a fost din nou consolidate si . Dumitru Grigore a cumparat case taranesti din lemn, unele vechi de o suta de ani, altele chiar de 20 le-a reconditionat si le-a transformat in .