joi, 5 mai 2011

Cosarul chimic

Cosarul chimic pentru cosuri de fum la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria ACCESORII.


Curatare chimica centrala termica semineu soba si cosul de fum.

Cumpara Cosarul chimic, 1g la cel mai bun pret. Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online!


Solutii curatare chimica centrala termica, cazan horn si cosul de fum de gudron. Curatare chimica centrale termice, elimina si distruge gudronul si funinginea din centrale si cosul de fum.

Pe vremuri erau cosari care se ocupau tocmai cu asa ceva! C10Hcare sublimează la temperatura camerei. Antigudron DK FORTE Cosarul Casei, curata centrala , semineu, soba etc. Comercializam DIAVOLINA COSAR- distrugator chimic de funingine. Curata,intretine,previne si indeparteaza depunerile de funingine din sobe si hornuri.


COSAR, PASTILE CURATAT COSURI FUM GRAME Metalo-chimice. Pastile curatare cosuri fum Cosar 50g - Se arunca 2-pastile pe jarul din soba.


Se degaja un volum mare de gaze care impinge funinginea depusa pe peretiii . Solutie cosuri fum Cosar Diavolina Fuoco - Descriere: 2gr.

Coşurile de fum sunt supuse la solicitări de natură fizică şi chimică foarte intense, constând în variaţii mari de temperatură, şoc termic cauzat de aprinderea . Cosar profesionist, curatare cos de fum, cuptor pizza si hote industriale. Nu acceptati cosari ce spun ca au fost trimisi de catre primarie. Cosarul era cel care intra in casele oamenilor pentru a le curata cosurile de fum. Societatea noastra are angajati cosari ce au obtinut certificatele de cosari,.


In cazul de fata vom cauta Curatare chimica centrale Antigudron SR1in randul. Cosarul casei SR1produs anti funingine, anti gudron pentru curatare si . Trecute sunt vremurile cand cosarul, plin de funingine, isi facea aparitia cu arsenalul de perii si sarme.