miercuri, 25 mai 2011

Luxten lighting contact

Adresa: Str Parangului nr 7 Bucuresti, Cod postal 12328. Luxten Lighting Group este o companie cu capital romanesc 1. Si-a inceput activitatea in 194 cu numele de Electrofar, producand lampi incandescente.

Pagini similareLuxten este un operator de servicii de iluminat public care administreaza sau a administrat sistemul de iluminat public in peste 20. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, . Citeste recomandarile despre Luxten Lighting Company S. Iluminat Stradal - Dispecerat si scrie parerea ta.


Afla parerile clientilor si imbunatateste imaginea . Citeste recomandarile despre Luxten Lighting Company Sa Timisoara - Punct De Lucru Constanta S. Iluminat Public - Dispecerat si scrie parerea ta. Luxten este o companie cu capital integral romanesc si privat.


Informaţii de contact; Activităţi principale; Produse Principale; Descriere de companie; Informatii . LUXTEN LIGHTING COMPANY SA - CUI 67340- Toate datele firmei! Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe harta.


Integrated Lighting Solutions and System Operator. LUXTEN LIGHTING COMPANY SA, din Oradea — Descriere, date de contact, produse şi servicii.

Luxten Lighting Company recruteaza pe eJobs. Atunci a fost încheiată o înţelegere pe ani cu firma SC Luxten Lighting SA, firmă care a fost radiată de la Registrul comerţului în 200 potrivit . In 19are loc fuziunea celor doua firme, Luxten Lighting si AEM sub numele de Luxten Lighting.


Cei trei actionari nu au putut fi contactati. Luxten Lighting Company a câștigat în 20contractul privind delegarea gestiunii, prin concesionare, . Iluminat, Buziasului- infoo portal - ghidul tau de informare zilnica, ghidul strazilor, localizare firme pe harta interactiva, informatii utile, stiri.


Zoltan Boszormenyi, fondatorul și fostul proprietar al Luxten Lighting, și-a închis ferma de creștere a ciupercilor din Arad și fabrica de.